De Knipperij bestaat 25 jaar dec 1994 – dec 2019

Medio oktober 1994 werd Jolanda benaderd door de toenmalige eigenaar van Haarmode Mon Rêve om deze kapsalon over te nemen. Het was altijd al de wens van Jolanda geweest om een eigen zaak te beginnen – het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan – dus dit bleek een mooie buitenkans.

Nadat alle formaliteiten waren afgehandeld was het op donderdag 1 december zover. Jolanda nam het eigenaarschap en dus de sleutel  over en ging met het toenmalige team aan de slag.

Knipperij

Eén van de teamleden van destijds – Monique –  is nog steeds onderdeel van het team van De Knipperij en viert dus ook haar 25-jarig jubileum.

In 1998 werd Haarmode Mon Rêve officieel omgedoopt tot De Knipperij. De salon kreeg een complete make-over en tevens was daar een nieuwe huisstijl en website. Marjan – Jolanda’s zusje – sloot in 1999 aan bij het team van De Knipperij en werd enige jaren geleden mede-eigenaresse.

De volgende restyling van de salon was in 2005 en een grote verbouwing vond plaats in september 2010 waarbij de salon aan de Wilhelminastraat 20 een complete metamorphose onderging met een nieuwe vloer en plafond, een geheel nieuw interieur, kapstoelen, spiegels en wasunits.

De Knipperij heeft aan diverse toonaangevende wedstrijden meegedaan zoals de Coiffure Award, de Gold Trophy Award en de Trend Vision Award. Daarbij zijn ook prachtige successen behaald zowel op nationaal als internationaal niveau.De Gold Trophy Award van Great Lengths werd in 2009 én in 2010 gewonnen. De Wella Trend Vision Award werd in 2011 binnengehaald en daarmee mocht Marjan de Knipperij vertegenwoordigen namens Nederland tijdens een tweedaagse topwedstrijd in Madrid met een internationaal gezien zeer sterk deelnemersveld. Marjan sleepte daarbij een eervolle vermelding in de wacht.
De huidige website en huisstijl werd in 2014 gelanceerd

Hieronder tref je een leuk overzicht van alle teamleden van De Knipperij in de periode van 1994-2019:

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement