Nioxin De Knipperij

Nioxin voor dikker, voller uitziend haar

Verzorging op maat voor de behandeling van dunner wordend haar

De Knipperij heeft haar expertise verbreed op het gebied van haarvolume vermeerdering. NIOXIN maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor dikker, dichter en voller uitziend haar.

De waarheid over dunner wordend haar:
Zo’n 50% van alle mannen en vrouwen krijgt te maken met dunner wordend haar.

Het is een veel voorkomend probleem en een grote bron van stress. De waarheid over dunner wordend haar is dat het niet kan worden teruggedraaid, maar met tijdige ontdekking, professioneel advies en geavanceerde producten en technologieën kun je het meeste maken van het haar dat je hebt.

Er is niet slechts een oorzaak voor dunner wordend haar… het zijn er vele…

Dunner wordend haar treft mannen en vrouwen van alle leeftijden. Vaak is de oorzaak erfelijk bepaald en kan worden getriggerd door bepaalde levensstadia. Haarcellen werken sneller dan alle andere cellen in ons lichaam, dus zijn ze ook extra gevoelig voor verandering van onze gezondheid of omgeving. Het aanpakken van dunner wordend haar begint bij het begrijpen waardoor het wordt veroorzaakt, wat er aan bijdraagt en waar je op moet letten om het tijdig te ontdekken. De stylistes van De Knipperij kunnen hierin adviseren.

Gespecialiseerd

nioxin behandeling de knipperijEnkele van onze haarstylisten zijn speciaal opgeleid in de oorzaken van dunner wordend haar. Zij kunnen oplossingen aandragen die zijn gebaseerd op jouw individuele behoeften. Met onderstaande tips haal je het maximale uit je bezoek aan De Knipperij:

… Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak waarbij we je op maat adviseren over jouw haar.

Naast een behandelingskuur met Nioxin biedt De Knipperij ook een aantal Nioxin producten aan voor thuisgebruik om het optimale effect te bereiken.

Klik hier voor het Nioxin productoverzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement