backstage gevoel kapsalon de knipperij

Over De Knipperij

Het backstage gevoel bij kapsalon De Knipperij

Een kapsel speelt een belangrijke rol in de eerste indruk die we van iemand hebben. Uiteraard is een goede verzorging van belang, maar iedere look geeft een geheel andere uitstraling. Ons doel is om het mooiste in onze klanten naar boven te halen. Na een bezoek aan kapsalon De Knipperij, waarbij we alle tijd voor je nemen, ben je klaar om te stralen.

De stijl die je leven kleurt

Voor een geslaagd kapsel is vakkennis en inzicht nodig. De haarstylistes van kapsalon De Knipperij weerspiegelen jouw persoonlijkheid in een geslaagd kapsel. Wij weten wat er allemaal mogelijk is met jouw haar en wat past bij jouw gezicht. In overleg met jou bepalen we welke haarstijl bij je past. Dat is wat we bij De Knipperij het liefste doen: persoonlijk haarstijlen creëren, met oog voor jou als klant. Lees meer over de Highlights van De Knipperij.

Geschiedenis

Het is 1 december 1995 wanneer Jolanda de stap zet om haar droom te verwezenlijken. Op dat moment is zij 24 jaar jong en al enige jaren in het bezit van het kappers- en ondernemersdiploma alsook de nodige kapperservaring. Haar ambitie is een eigen kapsalon, in Katwijk aan Zee aan de Wilhelminastraat neemt Jolanda uiteindelijk de toen gevestigde salon Mon Rêve over.
Bij een eigen kapsalon met een eigen stijl hoort ook een nieuwe naam. Daarom verandert Jolanda in 1999 de naam naar De Knipperij en de salon ondergaat een metamorfose. Marjan komt in 1999 bij De Knipperij als leerling en werkt zich op als mede kapper onderneemster in 2007. Samen bouwen de zussen met hun team haarstylistes verder aan de unieke filosofie van De Knipperij: knippen met passie en oog voor de unieke persoon in de stoel. Een gouden combinatie.

Op zoek naar een kapper? De Knipperij laat je stralen!

Afspraak

Voor een afspraak kan ons bellen: 071 – 40 72 137 of direct een online afspraak maken en je kan natuurlijk altijd binnen lopen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 18.00 uur*

Zaterdag: 08.00 – 13.30 uur
Op Zondag zijn we gesloten

Koopavonden*

Het is tevens mogelijk ’s avonds geknipt te worden….

Bij De Knipperij kan je op zowel woensdagavond als donderdagavond tot 21.00 uur terecht.

Wij zijn open tijdens lunchtijd. Je kan dus de gehele dag bij ons terecht.
Niet helemaal zeker? Bel ons dan op 071 – 40 72 137 en je weet of je wellicht direct bij ons in de salon terecht kan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement