Team

Team van De Knipperij

De Knipperij beschikt over een gevarieerd team van junior stylistes tot top stylistes. Wij zijn continu bezig ons verder te ontwikkelen op het gebied van de laatste technieken en trends op haarmode gebied.

We zijn je graag van dienst. Hieronder vind je onze beschikbaarheid die je kan helpen bij het maken van een (online) afspraakGraag verwelkomen we je binnenkort (weer) in onze kapsalon!

Op zoek naar een kapper? De Knipperij laat je stralen!

Topstyliste / eigenaresse

Jolanda

Jolanda is De Knipperij in december 1995 begonnen. Naast de liefde voor het kappersvak heeft zij een passie voor het ondernemen en innoveren. Ze hecht grote waarde aan persoonlijke betrokkenheid.
Jolanda maakt deel uit van het 'Dare to Create' ondernemers collectief onder Wella Nederland en is zo direct geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het kappersvak. Onder haar leiding is De Knipperij geworden tot wat het nu is.

Jolanda is in de kapsalon aanwezig op woensdagavond, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Topstyliste /eigenaresse

Marjan

Marjan houdt van een creatieve uitdaging en kan wat dit betreft haar ei kwijt in kapperswedstrijden. Moeite om steeds iets nieuws en verrassends te verzinnen heeft Marjan niet: “Mijn inspiratie haal ik uit de trends die er zijn, ik pak overal iets van weg.
Ook de natuur, architectuur en kunst inspireren mij. Deze mix brengt mij tot bepaalde ideeën voor een kapsel. Een nieuwe idee ontstaat tussen de bedrijven door langzaam aan in m'n hoofd.”

Marjan werkt op maandagochtend, woensdag, donderdagmiddag en avond , vrijdag en zaterdag.

Topstyliste

Monique

Topstyliste Monique kan knippen als de beste maar heeft boven alles een passie voor föhnen. Klanten die ervan op aan willen kunnen dat hun haar stevig in model geföhnd wordt, weten de weg naar Monique te vinden, en dat is al ruim 26 jaar zo. Van klassiek tot moderne kapsels: Monique draait er haar föhn niet voor om.
Ook is zij een expert in het zetten van een permanente omvorming.

Monique werkt op donderdagochtend, vrijdag en zaterdag.

Haarstyliste

Nicoline

“Vlechten en opsteken is mijn specialiteit”, aldus haarstyliste Nicoline die sinds acht jaar bij de Knipperij knipt en daarnaast ook als nagelstyliste wordt ingezet.
Behalve allerhande haarcreaties bij de vrouwelijke klanten, knipt Nicoline ook graag mannen. Dit lijkt dan misschien iets heel anders maar Nicoline houdt erg van afwisseling. “Het is de mix die het leuk maakt”.

Nicoline is aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, woensdag donderdag en zaterdag.

Visagiste

Nikki

Vier jaar geleden begon Nikki bij de Knipperij als stagiaire, daarna was ze actief als haarstyliste. Nu is zij als visagiste actief en is ze op afspraak via De Knipperij te boeken.
Nikki is sterk bedreven in visagie voor diverse gelegenheden zoals een bruiloft of een gala en verzorgt desgewenst je nagels op professionele wijze en voorziet ze van een mooie gel-lak.

Nikki werkt op afspraak.

Haarstyliste

Marlene

Haarstyliste Marlene zit al tien jaar in het vak en werkt sinds drie jaar bij de Knipperij. Ze is zo’n haarstyliste pur sang die alles leuk vindt en houdt van experimenteren. “Het kappersvak is zo breed, er is zoveel mogelijk.
Samen met mijn klanten kijk ik graag naar hoe we kunnen variëren en hoe we een kapsel persoonlijk kunnen maken.”

Marlene knipt op maandag, dinsdagochtend, donderdagmiddag en -avond, vrijdag en zaterdag.

Leerling haarstyliste

Lotte

Lotte is onze nieuwste telg, een enthousiaste en spontane leerlinge die ons team dit jaar is komen versterken.

Lotte werkt op dinsdagmiddag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Uw email* Gelieve dit veld leeg te laten.