Knipperij Katwijk - Team

Team

Team van De Knipperij

De Knipperij beschikt over een gevarieerd team van junior stylistes tot topstylistes. Wij zijn continu bezig ons verder te ontwikkelen op het gebied van de laatste technieken en trends op haarmode gebied.

Wanneer je een online afspraak maakt kan je zien wanneer onze haarstylistes in de kapsalon aanwezig is maar bellen kan natuurlijk ook: 071-4072137Graag verwelkomen we je binnenkort (weer) in onze kapsalon, we zijn je graag van dienst!

Op zoek naar een kapper? De Knipperij laat je stralen!

team kapsters de knipperij katwijk 2022
Topstyliste / eigenaresse

Jolanda

Jolanda is De Knipperij in december 1995 begonnen. Naast de liefde voor het kappersvak heeft zij een passie voor het ondernemen en innoveren. Ze hecht grote waarde aan persoonlijke betrokkenheid.
Jolanda maakt deel uit van het 'Dare to Create' ondernemers collectief onder Wella Nederland en is zo direct geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het kappersvak. Onder haar leiding is De Knipperij geworden tot wat het nu is.

Indien je een online reservering maakt, dan kan je zien wanneer Jolanda in de kapsalon aanwezig is.

Hair & Make-up Artist /eigenaresse

Marjan

Marjan houdt van een creatieve uitdaging en kan wat dit betreft haar ei kwijt in (inter)nationale competities. Moeite om steeds iets nieuws en verrassends te verzinnen heeft Marjan niet: “Mijn inspiratie haal ik uit de trends die er zijn, ik pak overal iets van weg. Ook de natuur, architectuur en kunst inspireren mij. Deze mix brengt mij tot bepaalde ideeën voor een kapsel”
Marjan heeft in 2018 de opleiding Make-up Artist afgerond en is daarmee een volwaardig Hair and Make-up Artist.

Indien je een online reservering maakt, dan kan je zien wanneer Marjan in de kapsalon aanwezig is.

Topstyliste

Monique

Topstyliste Monique kan knippen als de beste maar heeft boven alles een passie voor föhnen. Klanten die ervan op aan willen kunnen dat hun haar stevig in model geföhnd wordt, weten de weg naar Monique te vinden, en dat is al ruim 26 jaar zo. Van klassiek tot moderne kapsels: Monique draait er haar föhn niet voor om.
Ook is zij een expert in het zetten van een permanente omvorming.

Indien je een online reservering maakt, dan kan je zien wanneer Monique in de kapsalon aanwezig is.

Topstyliste

Marlene

Haarstyliste Marlene zit sinds 2005 in het kappersvak en werkt sinds 2011 bij de Knipperij. Ze is topstyliste en haar passie ligt op het gebied van kleuringen. Marlene in 2016 gespecialiseerd als Master Color Expert bij Wella. "Er is zoveel mogelijk en haalbaar op kleurgebied en de trends blijven zich ontwikkelen en vernieuwen. Veel klanten weten wat zij willen, maar niet iedereen. Ik vind het geweldig om hen telkens te verrassen met fantastisch mooie kleuringen." Behalve kleuringen kunt u natuurlijk ook bij haar terecht voor hairextensions, knippen en styling.

rosalyn - de knipperij
Allround haarstyliste

Rosalyn

Mijn naam is Rosalyn, ik versterk het team bij de Knipperij sinds januari. Ik kan goed overweg met krullend haar (hoe kan dat ook anders ;) ) en vind dat ook erg leuk om te doen. Het allerleukste aan het kappersvak vind ik het totaalplaatje, dus iemand kleuren, knippen en stylen en dus het liefst compleet restylen. Ik vind het geweldig wanneer ik vooral creatief bezig mag zijn. Indien je een online reservering maakt, dan kan je zien wanneer Rosalyn in de kapsalon aanwezig is.

Sofie De Knipperij
jr. Haarstyliste

Sofie

Ook Sofie (voluit Anne-Sofie) heeft de Kappersacademie afgerond, ze heeft een jaar extra ervaring in een andere salon opgedaan en is daarna in dienst gekomen bij De Knipperij. Sofie is van nature creatief en wil dat combineren met haar vak en is tevreden als een blije klant de salon verlaat.

Open sollicitatie bij De Knipperij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement