Knipperij Katwijk - Team

Team

Team van De Knipperij

De Knipperij beschikt over een gevarieerd team van junior stylistes tot top stylistes. Wij zijn continu bezig ons verder te ontwikkelen op het gebied van de laatste technieken en trends op haarmode gebied.

We zijn je graag van dienst. Hieronder vind je onze beschikbaarheid die je kan helpen bij het maken bij een online afspraak. maar bellen kan natuurlijk ook: 071-4072137Graag verwelkomen we je binnenkort (weer) in onze kapsalon!

Op zoek naar een kapper? De Knipperij laat je stralen!

team kapsalon de knipperij katwijk
Topstyliste / eigenaresse

Jolanda

Jolanda is De Knipperij in december 1995 begonnen. Naast de liefde voor het kappersvak heeft zij een passie voor het ondernemen en innoveren. Ze hecht grote waarde aan persoonlijke betrokkenheid.
Jolanda maakt deel uit van het 'Dare to Create' ondernemers collectief onder Wella Nederland en is zo direct geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het kappersvak. Onder haar leiding is De Knipperij geworden tot wat het nu is.

Jolanda is in de kapsalon aanwezig op woensdagavond, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Hair & Make-up Artist /eigenaresse

Marjan

Marjan houdt van een creatieve uitdaging en kan wat dit betreft haar ei kwijt in (inter)nationale competities. Moeite om steeds iets nieuws en verrassends te verzinnen heeft Marjan niet: “Mijn inspiratie haal ik uit de trends die er zijn, ik pak overal iets van weg. Ook de natuur, architectuur en kunst inspireren mij. Deze mix brengt mij tot bepaalde ideeën voor een kapsel”
Marjan heeft in 2018 de opleiding Make-up Artist afgerond en is daarmee een volwaardig Hair and Make-up Artist.

Marjan werkt op woensdag, donderdagavond, vrijdag en zaterdag.

Topstyliste

Monique

Topstyliste Monique kan knippen als de beste maar heeft boven alles een passie voor föhnen. Klanten die ervan op aan willen kunnen dat hun haar stevig in model geföhnd wordt, weten de weg naar Monique te vinden, en dat is al ruim 26 jaar zo. Van klassiek tot moderne kapsels: Monique draait er haar föhn niet voor om.
Ook is zij een expert in het zetten van een permanente omvorming.

Monique werkt op dinsdagmiddag, donderdagochtend, vrijdag en zaterdag.

Haarstyliste

Nicoline

“Vlechten en opsteken is mijn specialiteit”, aldus haarstyliste Nicoline die sinds acht jaar bij de Knipperij knipt en daarnaast ook als nagelstyliste wordt ingezet.
Behalve allerhande haarcreaties bij de vrouwelijke klanten, knipt Nicoline ook graag mannen. Dit lijkt dan misschien iets heel anders maar Nicoline houdt erg van afwisseling. “Het is de mix die het leuk maakt”.

Nicoline is aanwezig op maandagmiddag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

Haarstyliste

Marlene

Haarstyliste Marlene zit sinds 2005 in het kappersvak en werkt sinds 2011 bij de Knipperij. Ze is een allround haarstyliste, maar passie ligt op kleurgebied. Daarom is Marlene in 2016 gespecialiseerd als Master Color Expert bij Wella. "Er is zoveel mogelijk en haalbaar op kleurgebied en de trends blijven zich ontwikkelen en vernieuwen. Veel klanten weten wat zij willen, maar niet iedereen. Ik vind het geweldig om hen telkens te verrassen met fantastisch mooie kleuringen." Behalve kleuringen kunt u natuurlijk ook bij haar terecht voor hairextensions, knippen en styling.

rosalyn - de knipperij
Haarstyliste

Rosalyn

Mijn naam is Rosalyn, ik versterk het team bij de Knipperij sinds januari. Ik kan goed overweg met krullend haar (hoe kan dat ook anders ;) ) en vind dat ook erg leuk om te doen. Het allerleukste aan het kappersvak vind ik het totaalplaatje, dus iemand kleuren, knippen en stylen en dus het liefst compleet restylen. Ik vind het geweldig wanneer ik vooral creatief bezig mag zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Uw email*
* Ja, ik ga akkoord met het privacy statement