bruidskapsel bruiloft visagie knipperij katwijk

Bruidskapsel

De Knipperij laat je stralen op jouw bruiloft

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! De Knipperij uit Katwijk aan Zee is de specialist voor je bruidskapsel en bijbehorende visagie op de dag van jullie bruiloft! Diverse bruiden en bruidskoppels uit de wijde omgeving zijn je voorgegaan. Zelfs bekend Nederland weet ons te vinden.

Dames / bruidskapsel

Met een gerust hart kan je jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan ons toe vertrouwen. Ook je nabije familie en/of vriendinnen kunnen aan het begin van de dag van jullie bruiloft met je meeliften. Het is voor ons van het grootste belang dat jij op de mooiste dag van je leven in alle opzichten kan stralen!
Lang of kort, opgestoken of los haar, een afgestemde styling op jouw bruidsjurk moet een perfect uitgebalanceerd resultaat geven. Klassiek, modern of stijlvol, De Knipperij adviseert en creëert. Ook kunnen hair extensions hierin een stijlvolle oplossing bieden, zie ook hier.

bruidskapsel knipperij katwijk bollenstreek

Opsteken

Enkele van de haarstylistes van De Knipperij zijn gespecialiseerd in opsteken. Een trouwkapsel krijgt op de dag wel het een en ander te verduren maar dient ’s avonds nog steeds top te zitten.
Onze ervaring is dat sommige bruiden voor de ceremoniële momenten een stijlvol kapsel wensen en ‘s-avonds bij het feest een gewaagder modern kapsel. Geen probleem, onze stylistes komen u desgewenst op uw feestlocatie opzoeken.
Maak gerust een afspraak voor een proefkapsel, zodat u samen met één van onze haarstylistes alles kan doornemen. Bel: 071 – 4072137.

Heren / bruidegom

Uiteraard worden de heren niet vergeten. Ook hier geldt dat het herenkapsel aan het eind van de dag nog tiptop in orde dient te zijn. Een laatste check-up voordat de feestelijkheden beginnen is geen overbodige luxe.

Wij maken  jullie trouwdag compleet

Apart kapsel voor feestavond
Wil je bij de officiële momenten een ander kapsel dan tijdens je feest? Geen probleem want jouw haarstyliste komt op het afgesproken moment naar je toe.

Iedereen op-en-top
Het haar van je aanstaande, familie, vriendinnen en vrienden maken we in onze kapsalon volledig naar wens in orde.

Visagie voor de bruid
En ook voor professionele visagie in combinatie met een bruidskapsel kan je bij de Knipperij terecht. Vooraf laten we je graag wat voorbeelden zien en net als een proefkapsel gaan we eventueel samen met jou aan de slag voor een proef make-up.

Laat je informeren over de mogelijkheden

Diverse bruiden en bruidskoppels uit de Duin- en Bollenstreek (o.a. uit Leiden, Noordwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijkerhout, Voorhout) zijn jullie reeds voor gegaan. Wil je verder geïnformeerd worden? Gebruikt dan het contactformulier om je gegevens en je vraag bij ons neer te leggen of bel ons direct op: 071 – 4072137.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement