bruidskapsel_knipperij_katwijk

Bruidskapsels

De Knipperij laat je stralen op jouw bruiloft

De Knipperij uit Katwijk aan Zee is het adres voor je bruidskapsel en bijbehorende visagie! Diverse bruiden en bruidskoppels uit de wijde omgeving zijn je voorgegaan. Zelfs bekend Nederland wist ons te vinden.

Dames

Met een gerust hart kan je jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan ons toe vertrouwen. Ook je nabije familie en/of vriendinnen kunnen aan het begin van de dag met je meeliften. Het is voor ons van het grootste belang dat jij op de mooiste dag van je leven in alle opzichten kan stralen!
Lang of kort, opgestoken of los haar, een afgestemde styling op jouw bruidsjurk moet een perfect uitgebalanceerd resultaat geven. Klassiek, modern of stijlvol, De Knipperij adviseert en creeert. Ook kunnen hair extensions hierin een stijlvolle oplossing bieden, zie ook hier.

Opsteken

Enkele van onze haarstylistes zijn gespecialiseerd in opsteek technieken. Een trouwkapsel krijgt op de dag wel het een en ander te verduren en dient ’s avonds nog steeds top te zitten.
Onze ervaring is dat sommige bruiden voor de ceremoniele momenten een stijlvol kapsel wensen en ’s avonds bij het feest een gewaagder modern kapsel. Geen probleem, onze stylistes komen u desgewenst op uw feestlokatie opzoeken.
Maak gerust een afspraak voor een proefkapsel, zodat u samen met één van onze haarstylistes alles kan doornemen.

Heren

Uiteraard worden de heren niet vergeten. Ook hier geldt dat het herenkapsel aan het eind van de dag nog tiptop in orde dient te zijn. Een laatste check-up voordat de feestelijkheden beginnen is geen overbodige luxe.

Wij maken  je trouwdag compleet

Apart kapsel voor feestavond
Wil je bij de officiële momenten een ander kapsel dan tijdens je feest? Geen probleem want jouw haarstyliste komt op het afgesproken moment naar je toe.

Iedereen op-en-top
Het haar van je aanstaande, familie, vriendinnen en vrienden maken we in onze kapsalon volledig naar wens in orde.

Visagie voor de bruid
En ook voor visagie en mooie gestileerde nagels kan je bij de Knipperij terecht. Vooraf laten we je graag wat voorbeelden zien en net als een proefkapsel gaan we eventueel samen met jou aan de slag voor een proef make-up.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Uw email*
* Ja, ik ga akkoord met het privacy statement