Contact Kapsalon De Knipperij - Katwijk aan Zee

Duurzaamheid

De Knipperij: maatschappelijk betrokken

De Knipperij is al twintig jaar gevestigd in Katwijk en heeft er een groeiende vaste klantenkring. Een duurzame relatie met onze klanten staat voor ons bovenaan. Maar duurzaam ondernemen gaat daarnaast bij ons ook om een bewuste keuze in haarproducten en betrokken zijn bij de maatschappij.

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk criterium bij het kiezen van de producten die wij je aanbevelen. Allereerst kiezen wij producten die zuinig zijn voor het haar. Beter voor je haar betekent meestal ook minder schadelijk voor de natuur. Bij de inkoop van producten letten wij erop dat deze duurzaam geproduceerd zijn. Met respect voor mens, dier & milieu. Op de pagina ‘producten’ vind je voorbeelden van onze uitgebreide lijn haarverzorgingsproducten.

Wij zijn betrokken bij de volgende organisaties en goede doelen:

Stichting Haarwensen

Knipperij steunt stichting haarwensenVeel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Bij De Knipperij kun je je vlecht doneren aan Stichting Haarwensen.

Compassion

de knipperij steunt compassion50% van alle kinderen in de wereld leeft in armoede. Terwijl dat niet nodig is. Compassion Nederland wil gehoor geven aan Gods opdracht om op te komen voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Deze kinderen leven in armoede en dat heeft veel gevolgen voor hen: geestelijk, fysiek, economisch en sociaal/emotioneel. Compassion wil hen een leven in vrijheid bieden, zodat ook deze kinderen echt kind kunnen zijn om vervolgens op te groeien tot volwassen mensen.

World Vision

de knipperij steunt world visionElk kind dat sterft is er één te veel en daar wil World Vision verandering in brengen. World Vision helpt niet alleen het sponsorkind, maar ook de familie en omgeving. World Vision traint de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van hulp. Na zo’n vijftien jaar neemt World Vision afscheid van een project en kunnen mensen zelfstandig verder.

Quick Boys

knipperij_steunt_quick_boysSport verbindt, verlegt je grenzen en houdt je lichaam gezond. De Knipperij is fan van Quick Boys en ondersteunt deze legendarische lokale voetbalclub als bordsponsor.

Stichting Piek

knipperij steunt stichting piek katwijkStichting PIEK organiseert jaarlijks verschillende interkerkelijke activiteiten in Katwijk. De bekendste zijn The Passion, GospelBeach en de Kerstwandeling. Daarnaast worden er diverse andere activiteiten georganiseerd en/of ondersteund, denk daarbij aan een Mannendag of Sing-in. Een stichting waar De Knipperij graag aan wil bijdragen in woord en daad.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement