hairextensions de Knipperij

Hairextensions

Langer en voller haar voor iedereen bereikbaar

Een mooie volle bos of glanzende gezonde lange haren? Dat is gemakkelijk te realiseren met haarextensions. Ook bij het verkrijgen van een trendlook passen we bij De Knipperij de hairextensions van het topmerk Great Lengths toe, bijvoorbeeld voor een lok, highlights of lowlights. De Knipperij is één van de Trusted salons van Great Lengths. Dit houdt in dat wij een speciaal geselecteerde salon zijn die hoogwaardige kwaliteit levert in samenwerking met Great Lengths. Ook wonnen wij twee keer de Gold Award tijdens de Great Lengths Gold2016-01-01-018-gl-benelux-beelden-web Award competitie.

Iedere dag een goede haardag? Met de hair extensions van Great Lengths geef je je haar en uitstraling een boost. De prachtige kwaliteit natuurlijke haren sluit perfect aan bij je eigen haar en maakt het voller en langer. De Great Lengths extensions zijn een natuurlijke aanvulling op je eigen haar. De extensions zijn comfortabel om te dragen en onzichtbaar en stevig verbonden met het haar.

Great Lengths is meer dan alleen haarverlenging. Denk eens aan wat meer volume in dun of fijn haar. Dit kan al met 25 tot 50 extensions. Een trendy accentkleur of mooie lok kan al met ca. 25 extensions. Complete haarverlenging is al mogelijk vanaf 75 extensions. De extensions kunnen tot wel negen maanden jouw coupe mooier maken, mits het op de juiste manier behandeld en verzorgd wordt.

Hoogwaardige haarverlenging voor een adembenemend mooie look

Lang haar is een duidelijk signaal. Sensualiteit, vitaliteit en zelfbewustzijn – de mensen in uw omgeving herkennen op het eerste gezicht, dat u daarvan meer dan genoeg bezit.
Met extensions van Great Lengths maakt u in de meest korte tijd een sprong in dit adembenemend mooie leven. Daar gearriveerd geniet u de onverslaanbare voordelen van de originele extensions:

Winnaar Gold Award

Laat u zich door de gespecialiseerde stylistes van De Knipperij adviseren! De Knipperij heeft in 2008, 2009 en 2010 meegedaan aan de Great Lengths Gold Award competitie en in 2009 en 2010 de Gold Award in de wacht gesleept. De Gold Award is een prestigieuze competitie waar alle salons in Nederland die Great Lengths Hairextensions voeren, aan mee kunnen doen.
Op het gebied van haar extensions / haar vermeerdering kunnen de stylistes van De Knipperij zich dus tot de absolute top van Nederland rekenen en u dus als de beste adviseren op dit gebied.

2016-01-01-016-gl-benelux-beelden-webTrusted Salon

De Knipperij werkt al meer dan 15 jaar met Greath Lenghts hairextensions.
Ook de keuze om voor de nieuwste technologie op het gebied van haar extensies te gaan wordt als zeer positief ervaren.
De Knipperij maakt gebruik van een technologie waarbij de aanhechting van de haarstrengen geschiedt met de laatste veilige technieken. Als Trusted salon worden wij voortdurend op de hoogte gehouden van alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen op dit gebied middels bijvoorbeeld trainingen.

GL Apps: slimme extensions

Snel, onzichtbaar en de beste haarkwaliteit. GL Apps zijn de eerste slimme extensions. Eindelijk een haarverdichting en haarverlenging die net als zo veel slimme producten ons dagelijks leven vernuftig en eenvoudig maakt.
‘GL’ staat natuurlijk voor Great Lengths, oftewel Top-kwaliteit van Great Lengths. ‘Apps’ betekent Applicatie. Wat dit betekent? Heel simpel: GL Apps worden door de stylistes van De Knipperij in het haar aangebracht – zonder gereedschap. Eenvoudig, snel en onzichtbaar.

Meer weten?

Indien je geïnteresseerd bent kan je je vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden in de salon vlak bij de Boulevard, uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen over de mogelijkheden om je eventueel thuis te behandelen. Velen gingen u al voor, waaronder bekend Nederland.

Als Great Lengthsklant krijg je na een behandeling met hairextensions garantie op de extensions tot 14 dagen na de behandeling.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement