Lieve Klant,

We hebben de online mogelijkheid om afspraken te maken offline gehaald in verband met het Corona/COVID-19 virus. Alle afspraken die voor deze week zijn gemaakt (t/m 21 maart) zullen netjes worden afgehandeld met de in-acht-neming van uiterste voorzichtigheid rondom uw behandeling in onze salon. Wij roepen klanten op die deze week een afspraak hebben staan maar zich mogelijk niet lekker voelen, om hun afspraak te annuleren. Dat kan telefonisch via 071-4072137 of per mail: info@knipperij.com.

Vanaf maandag 23 maart zullen we in het kader van uw veiligheid en die van onze medewerkers voorlopig tot en met 6 april de deuren gesloten houden. Daarbij houden we berichtgevingen van het RIVM nauwlettend in de gaten.

Klanten die een reeds gemaakte afspraak hebben in de periode van 23 maart tot en met 6 april zullen persoonlijk worden benaderd via mail/telefoon.

Hou voor nadere mededelingen onze website in de gaten, wij hopen en vertrouwen er op u snel weer te mogen verwelkomen. Daarnaast wensen we iedereen veel kalmte en sterkte toe in deze periode.

Team De Knipperij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Uw email*
* Ja, ik ga akkoord met het privacy statement