De Knipperij werkt alle dagen op afspraak en daarbij bieden we je de mogelijkheid om geheel online jouw afspraak te maken voor een behandeling in onze kapsalon.

Wanneer je op de link hierboven kom je op onze Bjootify pagina en krijg je de mogelijkheid een knip- of een kleurbehandeling te kiezen. Vervolgens de gewenste medewerker / hairstyliste en daarna kan je een datum selecteren wanneer de hairstyliste beschikbaar is in de salon.
Van de gekozen hairstyliste verschijnt in het volgende scherm een aantal nog mogelijke tijdstippen die je kan selecteren.

Bij de eerste keer dat je een afspraak op deze wijze maakt wordt er een account voor je aangemaakt waarmee je een volgende keer nog gemakkelijker een afspraak kan plannen. Daarna kan je met je account makkelijk inloggen en nog gemakkelijker de afspraak maken….
Let op: Je kan hier ook gewoon met je eventueel eerder aangemaakte barberbooking account inloggen.

Nadat de afspraak is gemaakt ontvang je een e-mail met bevestiging van de afspraak en 24 uur voor je behandeling ontvang je nog een extra SMS als herinnering.

Mocht je een afspraak willen wijzigen of onverhoopt zijn verhinderd nadat je een afspraak hebt gemaakt, gelieve dit ons tijdig te melden op 071 40 72137.

Mocht je een afspraak willen maken voor een behandeling anders dan knippen of kleuren, gelieve ons dan te bellen op 071 40 72137

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement