De Knipperij werkt alle dagen op afspraak en daarbij bieden we je de mogelijkheid om geheel online jouw afspraak te maken voor een behandeling in onze kapsalon.

Waneer je op de link hierboven klikt dan krijg je de mogelijkheid een knip- of een kleurbehandeling te kiezen. Vervolgens de gewenste medewerker / hairstyliste en daarna kan je een datum selecteren wanneer de hairstyliste beschikbaar is in de salon.
Van de gekozen hairstyliste verschijnt in het volgende scherm een aantal nog mogelijke tijdstippen die je kan selecteren.

Bij de eerste keer dat je een afspraak op deze wijze maakt wordt er een account voor je aangemaakt waarmee je een volgende keer nog gemakkelijker een afspraak kan plannen.

Nadat de afspraak is gemaakt ontvang je ten overvloede nog een SMS met de mogelijkheid de afspraak meteen vast te leggen in je persoonlijke agenda.

Mocht je een afspraak willen wijzigen of onverhoopt zijn verhinderd nadat je een afspraak hebt gemaakt, gelieve dit ons tijdig te melden op 071 40 72137.

Mocht je een afspraak willen maken voor een behandeling anders dan knippen of kleuren, gelieve ons dan te bellen op 071 40 72137

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement