Knipperij Katwijk - Team

Nieuws

Genomineerd !
Genomineerd !

Kapsalon Award 2015 – De Knipperij is genomineerd!

12-10-2015

Met gepaste trots kunnen we melden dat De Knipperij behoort tot de 50 genomineerde salons van Nederland voor de Kapsalon Award 2015.

Er zijn vele stemmen uitgebracht op 1.500 kapsalons en daaruit zijn 50 salons geselecteerd op basis van klantwaardering en meer.  Het publiek wat gestemd heeft is gevraagd via een vraaglijst aan te geven in welke mate zij de kapsalon zouden aanraden aan vrienden, familie, collega’s en de kans dat hij/zij de volgende keer weer de gekozen kapsalon bezoekt.

Tijdens een feestelijke uitreiking op 12 oktober zijn de winnaars voor de Kapsalon Award 2015 per categorie en de overall winnaar bekend gemaakt in het Orpheus Theater in Apeldoorn. Uiteraard was het team van De Knipperij daarbij aanwezig.

Het team van de Knipperij hoopte uiteraard een van de prijzen in de wacht te slepen, zoals provinciewinnaars alsmede categorie prijzen. Het mocht helaas niet zo zijn maar we zijn natuurlijk reuzentrots dat we bij de beste 50 kapsalons van Nederland behoren.
Namens het gehele team van De Knipperij willen we onze klanten hartelijk danken die hun stem op ons hebben uitgebracht. Het spreekt voor zich dat uw waardering ons het meeste waard is.

Meer informatie over de Kapsalon Award 2015

Nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement