Knipperij Katwijk - Team

Nieuws

 

De Knipperij wint de Gold Award 2010

22-10-2010

Dit weekend was het zo ver. Nadat we in oktober hadden vernomen dat De Knipperij wederom genomineerd was voor de Great Lengths Gold Trophy 2010, werd dit weekend bekend gemaakt of we wederom in de prijzen zouden vallen. De prijsuitreiking van de felbegeerde Gold Trophy voor de meest fascinerende extension-stylings vond plaats in het Hotel Park Plaza Amsterdam Airport.

Een afvaardiging van De Knipperij was in spanning naar Amsterdam afgereisd voor deze happening.
Er waren voor de 4 categorieën elk 3 nominaties bekend gemaakt, het betrof de categorieën: Avantgarde, Heren, Lang Haar en Tomorrow´s Look

Daar waar De Knipperij in 2009 de categorie Heren won, daar was Marjan van De Knipperij dit jaar genomineerd voor de categorie Tomorrow´s Look. De avond werd in goede banen geleid door actrice en presentatrice Tanja Jess.

De winnaar in de categorie Tomorrow’s Look zou als laatste bekend worden gemaakt. Uiteraard was de blijdschap zeer groot in het Katwijkse kamp toen het verlossende woord werd uitgesproken dat De Knipperij wederom de hoofdprijs had behaald.
Marjan: ‘De nominatie voor dit jaar en de uiteindelijke winst bewijst dat de winst van vorig jaar geen toevalstreffer was. We zijn uiteraard zeer in ons nopjes met deze prijs. Op het gebied van hair extensions staan we stevig in de top van Nederland en zijn daar zeer content mee’.

Nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement