Knipperij Katwijk - Team

Nieuws

Nu ook bij De Knipperij
Nu ook bij De Knipperij

Ecaille – de Voorjaar en Zomertrend van 2016

13-04-2016

Dit seizoen bij De Knipperij:  Wella introduceert haar interpretatie van de hotste trend in kleur: Ecaille. Een op maat gemaakte kleurservice die een nieuwe meerkleurige, natuurlijke look creëert met prachtig geplaatste licht- en schaduwaccenten. 

Het kleurenpalet is geïnspireerd op de weelderige stroming van gesmolten edelmetalen. Soepele, vloeiende vormen en texturen supporten onze nieuwe luxe Ecaille looks. Ontdek vakmanschap van het hoogste niveau.

GESMOLTEN EDELMETALEN
IMG_2307Het Ecaille Collection kleurenpalet vertelt het verhaal van gesmolten metalen. Rijke levendige metallics gecombineerd met mooi suede, gepolijst brons gaat over in rose goud, wit en zwart parelmoer, rijkkoper, zacht staal en gepolijst platina. Dit zijn de luxe kleuren waar in deze collectie mee wordt gewerkt.

GEGOTEN TEXTUUR
Een combinatie van gesmolten en kneedbare texturen met matte en glanzende oppervlaktes; zoals glad en gestructureerd of opzettelijk aangebrachte matheid met zeer hoogglanzende patronen, denk hierbij aan het schild van een schildpad. De vormen en texturen in het haar worden zo gecreëerd dat de kleur op zijn mooist tevoorschijn kan komen.

De Wella Professionals SS16 Ecaille Collection is gecreëerd door twee van haar Global Creative Artists, Hester Wernert-Rijn en Jake Unger. Samen hebben zij negen interpretaties gemaakt van de Ecaille look die de persoonlijke en veelzijdige aard van deze   trend perfect demonstreren.
Hester: “Ik zou deze trend omschrijven als een nieuwe stroming in vakmanschap en beautyrituelen die klanten in de salon de ultieme luxe-ervaring geeft”

De Knipperij adviseert en maakt voor jou een op maat gemaakte coupe, passend bij jouw gelaat, jouw style en jouw persoonlijkheid. Laat je inspireren door deze prachtige collectie, kom langs voor een perfecte look voor deze zomer… bel: 071 – 40 72137 of maak direct een afspraak.

föhnworkshop bij De Knipperij

 

Nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement