Knipperij Katwijk - Team

Nieuws

MAGMA by Blondor
MAGMA by Blondor

MAGMA by Blondor verkrijgbaar bij De Knipperij

28-01-2016

Creatieve eenvoud en onbegrensde mogelijkheden door oplichten en kleuren in één stap

Als merk is Wella Professionals altijd op zoek naar innovatieve productoplossingen en een inspirerend serviceaanbod waarmee de stylist zijn vakmanschap en creativiteit volledig de vrije loop kan laten. Om haarstylisten zoals het team bij De Knipperij te helpen bij het uitvoeren van hun kleurrijke creativiteit, heeft Wella Professionals MAGMA by Blondor opnieuw uitgevonden; oplichting en kleuring van het haar wordt revolutionair vernieuwd door beide te combineren in één eenvoudige stap. Met de lancering van een subtiel nuanceportfolio en een nieuw educatieprogramma, dat de nieuwe, meer natuurlijke eindresultaten laat zien, helpt MAGMA stylisten de zachte, trendy kleuren te creëren waar de klanten dol op zullen zijn.

Nu verkrijgbaar bij De Knipperij

Door dezelfde oplichtende prestaties te bieden en het tijdrovende proces van kleuren weg te nemen, geeft MAGMA by Blondor de flexibiliteit om nog creatiever met kleur te worden. Met acht nieuwe nuances, inclusief zacht roze, romig bruine en goud blonde nuances, en een reeks servicemogelijkheden, van foliehighlights tot vrije technieken, is de stylist in staat om exclusieve kleurresultaten te verkrijgen die variëren van subtiele, natuurlijke looks tot felle, sprekende nuances.

Dankzij de combinatie van servicemogelijkheden en een uitgebreid kleurportfolio dit product onze haarstylistes de vrije hand u als klant de look te geven die u maar wenst. Ons MAGMA by Blondor portfolio bestaat nu uit 16 nuances. Een wereld van kleurmogelijkheden is hiermee dus mogelijk in creatieve looks.

 

 

Nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement