Knipperij Katwijk - Team

Nieuws

Marjan is Make-up Artist
Marjan is Make-up Artist

Marjan slaagt voor Make-up Artist opleiding

21-02-2018

Marjan heeft de professionele opleiding Make-up Artist bij JDO Academy gevolgd met het uiteindelijke resultaat: Geslaagd.

Afgelopen half jaar – van sept 2017 tot febr 2018  – had Marjan elke week een avond les in Delft bij JDO Academy.
Er werd hard gewerkt en geoefend aan de volgende vaardigheden: Wenkbrauwen en lippen zetten, Dag make-up, Smokey eye, Fashion smokey eye, Nepwimpers, Creatieve wimperlook, Eyeliner & fashion eyeliner, Shape creatief make up, Countouren, Mannen make up, Geisha, Donkere huid en Creatieve Fashion look.

De opleiding werd gegeven door Juliëtte den Ouden van JDO Academy, Juliëtte is een internationaal bekende Hair & Make-up Artist. Juliëtte reist de wereld rond en jaagt daarbij haar passie na. Ze verzorgt namelijk de haarstyling en make-up voor bekende merken, magazines en beroemdheden.

Marjan heeft deze opleiding afgerond om haar wens om allround Hair & Make-up Artist te worden te vervullen. Hiermee heeft de Knipperij een professional in huis om de styling te verzorgen bij fashion fotoshoots, bruids make-up en dag/avond make up voor speciale gelegenheden.

De opleiding is afgerond met een professionele fotoshoot die georganiseerd werd door JDO Academy. Hiermee is de belevenis van een topshoot mee gegeven! Tijdens de shoot is samengewerkt met professionele beauty- en fashionfotografen uit het vakgebied. De eindshoot met het model van Marjan had het thema: Falling Star.
De foto’s volgen later.

Nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement