Knipperij Katwijk - Team

Nieuws

Hair Extensions van Great Lengths
Hair Extensions van Great Lengths

November is Hair Extensions maand

05-11-2015

Nog even en dan is het zover… de feestdagen staan voor de deur dus is het nu dé tijd om jezelf voor te bereiden op een prachtige look. Wat dacht je van Hair Extensions om jezelf eens op een andere manier te laten stralen?

Langer en voller haar is voor iedereen bereikbaar. Een mooie volle bos of glanzende gezonde lange haren. Dat is makkelijker te realiseren met haarextensions. Ook bij het verkrijgen van een trendlook voor de feestdagen passen we bij De Knipperij Great Lengths toe, bijvoorbeeld voor een lok, highlights of lowlights. Wij werken met extensions van het topmerk Great Lengths.

Met Great Lengths Hair Extensions van De Knipperij is een geheel nieuwe look al binnen een paar uur* al mogelijk. Gun jezelf een volle bos of wellicht dat lange haar waar je altijd al van hebt gedroomd.

In de maand november geven we je voor deze behandeling maar liefst 20% korting! Maak direct een afspraak of kom langs aan de Wilhelminastraat 20 in Katwijk en laat je vrijblijvend adviseren.

Nog vragen of direct een afspraak maken… Bellen kan natuurlijk ook: 071 – 40 72 137

De Knipperij laat je stralen, profiteer nu van deze Hair Extensions aanbieding en wees optimaal voorbereid op de komende feestdagen.

* een aan-huis behandeling behoort ook tot de mogelijkheden, informeer daarvoor bij één van onze medewerkers.

Nieuwsoverzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Uw email*
    * Ja, ik ga akkoord met het privacy statement